Onsdag 29 Mai
Kl. 18:00 - 20:30, Sandviksboder 15 - 17
Medlemskveld for alle
Interessert i kystkultur? Da er Bergen kystkultursenter stedet for deg. Hver onsdag har vi åpne dører mellom kl 18-2030 da Sandviken kystlag og Sandviken motorklubb har medlemskveld. Vi byr på kaffe i felleslokalet, 3.etg. fra kl 18-19. Sandviksboder 15-17. .

Sandviken kystlag ble startet i 2014 og har i dag 110 medlemmer.
I samarbeid med Kystkultursenteret og Norges Fiskerimuseum tilbyr laget Bergen Båtdelering og ulike aktiviteter og kurs knyttet til trebåter. De disponerer et titalls ro - og seilbåter, kajakker og to motorbåter. Laget har en aktiv fiskegruppe, rogruppe, og i fellesskap drives det med smiing og repslagning. En mat/kokkegruppe er også under etablering. I høst og vinter måneder trekkes aktiviteter inn, og det tilbys både kurs, foredrag og sosiale samlinger.

Sandviken Motorklubb ble startet i 2004. De er 20 kamerater med felles interesse for gamle motorer og gode historier. Alderen på medlemmene er fra noen og tyve til noen og åtti. De samarbeider med Museum Vest, og holder til i lokaler i første etasje Sandviksboder 15-17.

Andre frivillige lag på Kystkultursenteret er:

Vikinglaget Haakon Haakonsson, Veteranskipslaget Fjordabåten, Norsk Skipsfartshistorisk Selskap og Vis Sjøvett Hordaland.

Alle lagene samles på felles arrangement som Sandviksdagen, Julemarkedet og felles julebord.

Vil du ha omvisning på senteret en onsdagskveld, eller har du innspill til fellesskapet?

Ta kontakt: post@kystkulturbergen.frivilligsentral.no2024 © Bergen Kystkultursenter